покажи

Настаняване

4-звездният Хотел Европа предла всички услуги и удобства,очаквани от туристите и бизнес пътуващите. Удобното местоположение, луксозните стаи, стилно обзаведените ресторант и барове и разнообразните услуги правят Хотел Европа едно от най-предпочитаните места за настаняване и развлечение в София.

Моля, попитайте на рецепция за възможност за късно настаняване след 22ч и ранно напускане преди 7ч.

За да е гарантирана Вашата резервация е необходимо да бъде заплатен депозит на стойност поне 30 % от общата сума, в рамките на 3 дни след направата й, но не по-късно от датата на настаняване. Когато това е официален почивен ден - в първия работен ден. Хотел Европа си запазва правото да анулира резервации , за които не е заплатен депозит в срок, като резервираното помещение ще бъде пуснато за продажба. 

Изисква се депозит от 50 лв при настаняване (в случай на счупен/липсващ инвентар от стаята, по време на Вашия престой), който ще Ви бъде възстановен при напускане. 

При намерени вещи, хотелът се задължава да съхранява изгубена/забравена вещ в срок от 1 месец, в който клиентът може да се свърже и да я потърси. Вещи, незаявени като изгубени и забравени, в рамките на 30 (тридесет) дни след напускането на хотела, ще бъдат изхвърлени.

Стая делукс

Стая делукс

Делукс стаите в Хотел Европа са светли и луксозно аранжирани.
70.00
Стандартна стая

Стандартна стая

Стандартната стая е с елегантен дизайн и разполага с всичко необходимо за Вашия приятен престой в Хотел Европа.
60.00
Апартамент

Апартамент

Хотел Европа разполага с два луксозно обзаведени апартамента, разположени на шести етаж. И двата апартамента разполагат с просторни холови помещения.
105.00
Президентски апартамент

Президентски апартамент

Президентският апартамент е най- луксозният в Хотел Европа. Разположен е на последния етаж с невероятна панорамна гледка към планина Витоша. Апартаментът се състои от просторен хол, спалня, баня с вана, голяма тераса обхващаща целия апартамент.
130.00