покажи

Апартмънт Хауз

Апармънт Хауз Европа е част от сградата на хотел Европа, но с отделен вход - една гаранция за дискретност и уединение, търсени при по-продължително настаняване.
Комплексът предлага 9 луксозно обзаведени апартамента за дългосрочен престой. Те са с различна площ и дизайн, задоволявайки различни нужди, предпочитания, вкусове. Обзавеждането е реализирано в дух на стил и комфорт.

 

Апартамент 1

Апартамент 1

Апартамент 1 се намира на втория етаж на Апартмънт Хауз Европа. Той е с обща площ 96 кв. м. Състои се от просторна всекидневна и комфортна спалня, баня с душ кабина и голяма тераса с изглед към градината и външния басейн на хотела.
95.00
Апартамент 2

Апартамент 2

Апартамент 2 е разположен на втория етаж на Апартмънт Хауз Европа. Общата му площ е 123 кв. м. Апартаменът е един от най- големите, с които разполага Хотел Европа. В него има две спални, обширен хол с луксозно обзавеждане, изцяло оборудвана кухня, баня с душ кабина, перално помещение, две просторни тераси.
120.00
Апартамент 3

Апартамент 3

Апартамент 3 е разположен на третия етаж на Апартмънт Хауз Европа. Той е с обща площ 165 кв. м. Апартаменът е аранжиран в свежи цветове и е с гледка към външния басейн на Хотел Европа.
140.00
Апартамент 6

Апартамент 6

Апартамент 6 е разположен на третия етаж на Апартмънт Хауз Европа. Общата му площ е 100 кв. м. Апартаменът е един от най- луксозните, с които разполага Хотел Европа. В него има две спални, обширен хол с луксозно обзавеждане, изцяло оборудвана кухня, баня с душ кабина и вана, пералня, две просторни тераси.
120.00
Апартамент 10

Апартамент 10

Апартамент 10 е един от най- големите апартаменти, разположен на петия етаж на Апартмънт Хауз Европа. Общата му площ е 162 кв. м. Апартаменът разполага с три спални, широк хол с луксозно обзавеждане, изцяло оборудвана кухня с всекидневна, две бани- едната с вана, а другата с душ кабина, две просторни тераси.
140.00
Апартамент 11

Апартамент 11

Апартамент 11 е разположен на петия етаж на Апартмънт Хауз Европа. Общата му площ е 106 кв. м. Апартаменът се състои от две спални, хол с луксозно обзавеждане, изцяло оборудвана кухня с всекидневна, баня с вана, две просторни тераси.
120.00
Апартамент 12

Апартамент 12

Апартамент 12 е “перлата” на Апартмънт Хауз Европа. Той обхваща целия шести етаж на сградата и е с площ 312 кв. м. Апартаментът се състои от три спални, две бани- едната с джакузи, а другата с вана, оригинален раздвижен хол, трапезарияс напълно оборудвана кухня, работен кабинет, обширни балкони, обгръщащи целия апартамент.
200.00
Апартамент 14

Апартамент 14

Апартамент 14 е студио и се намира на последния седми етаж на Апартмънт Хауз Европа. Той е с обща площ 93 кв. м. Състои се от кокетен хол с всекидневна и оборудвана кухня, уютна спалня, гардеробна стая, баня с душ кабина и просторна тераса с невероятна гледка.
120.00